Nyheder

Seneste nyhed øverst

26. januar 2019

Vi var heldig at finde nogle super søde købere, som alle vil træne med henblik på jagt og/eller prøver. Hvalpene blev afleveret 4. december, undtagen Spirit of  Lucca Grappa, som vi beholdt.

Jagtsæsonen er slut, og Como har gjort det rigtig godt i sin første sæson. Lucca nåede at komme med på nogle jagter i slutningen af sæsonen.

11. oktober 2018

Den 9. oktober fødte Lucca 6 sunde og raske hvalpe –  3 hanner og 3 tæver.

Alle hvalpe er reserveret.

9. september 2018

Lucca er scannet drægtig, og vi venter hvalpe. Se nærmere under hvalpekassen.

4. september 2018

Så har Como sluttet prøvesæsonen med 1. præmier på B-prøver i Region Midtsjælland den 19. august og Golden Raceledelsens prøve i Vrange skov den 26. august. På Raceledelsens officielle WT den 2. september blev han 1. vinder med 98/100 points. Efter 2 finaleposter blev han uofficiel DK-mester i begynderklasse med i alt 138/140 points. En god afslutning på hans “begynderklasseår”. Vi træner nu videre mod at starte åben klasse til foråret.

13. august 2018

Como deltog på DRK´s unghundemesterskab den 12. august. På grund af en førerfejl, fik vi kun 14 points på den første post. Herefter 18 og 20 på øvrige poster. Vi manglede lige 2 points i at komme i finalen. Men alt i alt en god dag i skrapt selskab.

10. august 2018

Lucca er parret med DKBRCH Gleen Mhor`s Niko. Se nærmere under hvalpekassen.

23. juli 2018

Så er Lucca langt om længe gået i løbetid. Vi satser på parring først i august. Nærmere følger!

Siden sidste nyhed har Como været på nogle prøver i begynderklasse:

Den 26. maj var vi på off. WT på Lolland, hvor han blev WT4. Dagen efter en uoff. WT i Sydsjælland, hvor han blev WT1 med 117 af 120 points.

Den 9. juni prøvede vi kræfter med det svenske Unghundsderbyt. Det var en for stor opgave på dagen, men en rigtig spændende oplevelse med 220 startende hunde.

Den 17. juni bestod Como apporteringsprøven i RJK.

Den 9. juli fik vi en 2. pr. på B-prøve i Nordsjælland. Gode opgaveløsninger, men desværre sjusk med en enkelt aflevering med fugl på jord.

Vi træner nu videre mod det danske unghundemesterskab den 12. august.

2. april 2018

Så er prøvesæsonen i gang.

På Goldens WT den 10. marts bestod Como sin første officielle prøve med fine points, der dog ikke rakte til en vinderplacering. Lucca blev 4. vinder i vinderklasse, så en rigtig god dag 🙂

Den 24. marts holdt region Midtsjælland den årlige WT på Bregentved. Det var en meget udfordrende prøve. Como gjorde det meget fint indtil allersidste dummy, som desværre ikke kom hjem. Der var vist ved at være udsolgt! Lucca fik alle dummier hjem, men fik ikke nok points til at bestå.

Den 29. marts var det af sted til region Sydsjællands WT på Ødemark Gods. Como bestod og manglede kun 1 points i at blive placeret (takket været en dum førerfejl!). Lucca bestod vinderklasse, men satte for mange point til undervejs.

Den 31. marts debuterede Como i begynderklasse på B-prøve på Lykkesholm Slot. Han fik en 1.præmie, så det var turen til Fyn værd.

30. november 2017

Her kommer en lille opdatering siden sidste nyhed. Vi var heldige at finde nogle gode købere til vores første kuld, som blev afhentet omkring jul sidste år. Vi beholdt Como, som vi er utroligt glade for. Han er i fuld gang med træningen, har fået sin brugsprøve, og jeg glæder mig til at stille ham i begynderklasse, når B-prøve- og WT-sæsonen starter.

Lucca fik sidst på sæsonen to 1. præmier i åben klasse på B-prøve. I andet forsøg lykkedes det at få en 1. præmie i åben klasse på A-prøve. Lucca er nu igang med en hel jagtsæson, som ikke er spoleret af løbetid, drægtighed og hvalpe 🙂

19. december 2016

Irene Jarnved har været her og beskrevet hvalpene. En rigtig spændende og lærerig dag. Vi gengiver her Irenes generelle vurdering af kuldet:

Kuldet er meget homogent og velfungerende. Skønne retrievere med et dejligt og ønsket retrieversind.

Alle hvalpene er virkelig godt socialiseret og håndteret – ingenting kunne have været gjort anderledes eller bedre fra opdrætters side.

I hvalpekøbere, der har fået muligheden for at købe en af disse hvalpe, er heldige og kan være sikre på, at I får en racetypisk, mentalt, sund hvalp.

Forskellighederne i kuldet er til at få øje på (som i alle andre hvalpekuld). Men ingen af hvalpene skiller sig meget ud. Dog er det vigtigt at følge anvisningerne i forhold til socialiseringen, så der bliver taget de nødvendige hensyn til den enkelte hvalp.     

2. november 2016

Alle hvalpe har det godt (se nye billeder på kuldets side).

Hvalpene vil blive testet af Irene Jarnved den 12. december, og derefter matchet til de nye ejere.

For hvalpekøberne har vi arrangeret en aften (den 27. december kl. 19.00), hvor vi mødes med Irene Jarnved ( www.irenejarnved.dk ). Irene vil gennemgå nogle centrale emner ift. hvalpens første uger/måneder, og vi får lejlighed til at stille spørgsmål.

22. oktober 2016

Lucca fødte i går 8 hvalpe, hvoraf en hanhvalp desværre var død ved fødslen. De øvrige 3 han- og 4 tævehvalpe har det godt. Se flere billeder på kuldets side.

img_3477

20. september 2016

Lucca er scannet drægtig, og dyrlægen stiller os et stort kuld i udsigt 🙂

20. august 2016

Lucca er parret med Niko. Vi forventer hvalpe ca. 21. oktober, som er klar til deres nye hjem lige før jul. Se mere under hvalpe.

Parring_20.08.16

14. august 2016

Ved de nordiske Golden mesterskaber i Finland for hold, blev Danmark 1 samlet nr. 2. Stort tillykke, og dejligt at vores kommende kuld er repræsenteret ved far (Claus/Niko til venstre), morfar (Morten/Gismo i midten) og farbror (Kurt/Jack til højre).

nordisk-mesterskab

10. august 2016

Så lykkedes det at få version 1 af den nye hjemmeside i luften 🙂