Om os

Jeg har haft et par hunde tidligere, men har holdt pause i rigtig mange år, indtil vi i 2011 flyttede fra storbyen til et landsted ved Sorø. Her bor jeg sammen med min kone Mette og pt. 2 heste, 1 kat og et antal høns.

Vi skulle naturligvis også have hund, og valget faldt på en Golden Retriever. Vi havde en rigtig god oplevelse omkring købet af Lucca – en oplevelse som vi ønsker at give videre til vores hvalpekøbere.

Jeg har i de seneste par år fået meget stor interesse for hundetræning og deltagelse på markprøver. Deltager desuden som apportør på større jagter. Efter at vi besluttede at skulle have hvalpe, valgte jeg at tage DKK`s opdrætteruddannelse og få eget kennelmærke.

At kennelen hedder Spirit of Lucca skyldes, at vi ønsker at opdrætte hvalpe, som ligner Lucca af temperament og udseende. Hunde der er dejlige familiehunde, og som arbejder med stort drive og glæde. Denne type hunde er skabt til at arbejde, og vi ønsker derfor, at vores hvalpekøbere er interesseret i at bruge deres hund på jagt og/eller markprøve.

Jeg fungerer som markprøvedommer i Dansk Retrieverklub, og er medlem af Dansk Kennelklub og Retrievernes Jagthundeklub (RJK).

Velkommen til vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Peter Boye Larsen